Preguntes i Respostes Real decret 1021/2022 Preguntes i respostes Real Decret 1021/2022 INFORMACIÓ DUBTES APLICACIÓ REAL DECRET Al desembre del 2022 es va publicar el real Llegir més »
Curs d’elaboració de pernil dolç i pit de gall d’indi El pròxim 20 de maig de 9h a 14:30h, es farà el curs d’elaboració de pernil dolç i pit de gall d’indi. Llegir més »
Subvencions per reformes i noves obertures, de la CCAM La Direcció de Comerç de la Generalitat, ens comunica la resolució per la qual es publiquen les bases reguladores que Llegir més »
Curs d’elaboració d’escandalls Pròxima formació d’AGAR, d’en Xavier Beltran, que en aquest curs ens explicarà com fer els escandalls a partir d’una senzilla plantilla Excel. Llegir més »
Espatlla de xai confitada al forn a baixa temperatura Us presentem la recepta de l'espatlla de xai confitada al forn a baixa temperatura , que la instagramer foodie @neus.foodie Llegir més »
9.467€ recaptats per a la Marató de TV3 2023 Els CARNISSERS XARCUTERS CATALUNYA participem, des de fa 24 anys a la Marató de TV3, amb la porra solidària. La Llegir més »
VI Concurs Nacional de LLonganissa Tradicional 2024 Des de la Confraria del Gras i el Magre i la Fundació Oficis de la Carn, us presenten la sisena Llegir més »
2 i 3 de Març I Forum del Formatge Artesà a Girona 200 FORMATGES ARTESANS, t’esperen al I Fòrum del Formatge a Girona. Aquest cap de setmana a Girona, tindrà lloc el Llegir més »