La cuina del bolet del Berguedà 2023

Ves per on, a la Senyora Natura li ha donat la gana d’atorgar al Berguedà el privilegi dels bolets. De fet, durant tot l’any n’adorna els nostres boscos perquè ens procurin plaer astronòmic; però és a la tardor quan ens en regala més i de més variats. Per això els restaurants de la comarca aprofiten l’avinentesa per elaborar una mostra de tot el que pot arribar a donar la nostra cuina. Des de les preparacions més tradicionals, sàvies i arrelades al país, fins a les combinacions més creatives. Tot un univers de gustos, flaires i matisos boletaires que podeu tastar del 15 de setembre al 15 de novembre.

Ara bé, la Senyora Natura és molt voluble, no sempre ens porta els bolets a la mateixa hora, per això cal que ens reservem del dret de fer qualsevol canvi en els menús per a poder-ne garantir la màxima qualitat.

La cuina del bolet del Berguedà

Organitzadors i col·laboradors

La ciuna del Bolet Hostaleria i Turisme del Berguedà Agència de Desenvolupament del Berguedà Xarxa de productes de la Terra - Diputació de Barcelona
El Berguedá terra de futurs Consorci de Comerç, artesania i moda de Catalunya Ajuntament de la Pobla de Lillet

Espònsors

Oriol Rossell ABADAL