Ingredients per a 4 persones:

Sofregit d'alls:

300 grams d'alls picats 
1 cullerada sopera de farina torrada
1 cullerada sopera de julivert picat 
2 tomàquets madurs sense pell ni grans

Brou de peix:

500 grams de peix per bullir 
4 raps petits
8 escamarlans 

Picada:

4 talls de pa
20 atmelles torrades
julivert
pinyons 

Preparació :

Bullirem 8 ous i guardarem les clares per poder-les farcir. Al mateix temps, bullirem el peix durant 1 hora i hi posarem els raps 4 minuts fins que la carn sigui cuita.

Farem un sofregit amb els ingredients que tenim i en guardarem una mica per farcir els ous. Amb la carn dels raps i la mica de sofregit farem una pasta i farcirem les clares, les arrebossarem amb farina, pa ratllat i ou batut fins que quedin rosses.

Amb el sofregit restant farem un suquet amb el brou del peix i la picada. Ho farem bullir tot junt durant mitja hora i hi posarem els ous que hem preparat amb els escamarlans i una mica de safrà. Podem posar-hi uns pèsols per decorar el plat.